Project Assistant

Heylen Warehouses
Herentals (Belgium)

Ben je een dynamische, communicatieve, klantgerichte en administratieve duizendpoot?

Heylen Warehouses investeert in en ontwikkelt ‘state-of-the-art’ logistiek vastgoed. We hanteren hoge kwaliteitsnormen en een lange termijnvisie en bouwen op die manier mee aan een beloftevolle toekomst voor de logistieke sector in de BeNeLux. Net zoals de bouwers van Kathedralen bouwen we voor de toekomst, voor de volgende generatie. We ontwikkelen, verhuren en beheren toekomstbestendig logistiek vastgoed voor toonaangevende industriële merken.

Functiebeschrijving

Je ondersteunt het projectteam Logistiek Vastgoed op administratief vlak. Zo ben je ook verantwoordelijk voor het aanleggen en beheren van de bouwdossiers via Docstream. Als all-round gastvrouw/heer sta je samen met je collega Sales Support in voor de ontvangst van bezoekers en het telefonisch onthaal. Ook bewaak je het vlot functioneren van het kantoor: je regelt alle facilitaire zaken zoals de aankoop van kantoorbenodigdheden, je zorgt voor het optimaal functioneren van kantoormachines, je bewaakt de orde en netheid en het correct gebruik van de lokalen en het IT-materiaal en coördineert de agenda’s. Je voert niet alleen uit, maar optimaliseert ook de werking en formuleert hieromtrent voorstellen aan de bedrijfsleiders.

Wie zoeken we?

  • Master denk- en werkniveau (diploma niet relevant)
  • Een eerste werkervaring
  • Discreet, verantwoordelijkheidszin, autonoom werken
  • Dynamisch, teamspeler, organisatietalent, zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Projectmatig, klantgericht, pro-actief, creatief en nauwkeurig
  • Goede kennis MS Office (Word-Excel-Powerpoint)
  • Drietalig Nederlands, Frans, Engels

Wat bieden we?

Een lange termijn samenwerking – vast voltijds bediendecontract – in een sterk groeiend bedrijf, waarbinnen je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en een brede verantwoordelijkheid te nemen. Je kan rekenen op een verloningspakket conform je ervaring en een heel aangename werkomgeving.

Interesse?

Stuur je cv naar carol.delooz@heylengroup.com. Wij behandelen je sollicitatie in alle discretie.