close

Asset Manager

People21

arrow_back_ios ALL CAREERS

Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de productieafdeling van de Business Unit Commemoratives & Special Products en draag je zorg voor de uitvoering van het bedrijfs-, kwaliteits- en veiligheidsbeleid van de Business Unit. Hierbij horen onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Een greep uit jouw takenpakket:

Organisatie

People 21 is onderdeel van de Heylen Group en bestaat uit de Nederlandse labels Stipt Uitzendbureau en Quality Uitzendbureau en heeft daarnaast diverse internationale kantoren. Stipt (regio Schiedam) en Quality (regio Bodegraven) zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van productiepersoneel (veelal arbeidsmigranten) in de voedingsmiddelenindustrie en logistiek. Samen hebben ze ± 1700 medewerkers in dienst. Naast de werving & selectie en tewerkstelling van nieuwe medewerkers zorgt People 21 ook voor de kwalitatief hoogwaardige huisvesting van haar medewerkers. Op dat gebied probeert People 21 zich te onderscheiden en hanteert de spreuk “een tevreden medewerker is een tevreden klant”. De arbeidsmarkt is volop in beweging en de vraag naar flexibele arbeid is nog nooit zo groot geweest. People 21 heeft de ambitie als organisatie te blijven groeien om in de toekomst ook aan de vraag te kunnen voldoen. Kwalitatieve huisvesting is nodig om de groei te kunnen faciliteren. We proberen deze uitdagende groeidoelstelling te halen met een dynamisch, ambitieus en hecht team.

Team

De vaste standplaats van de functie zal het kantoor in Schiedam zijn, waar ook alle stafwerkzaamheden plaatsvinden. Naast Schiedam zal je ook regelmatig bij het kantoor in Bodegraven zijn. Hetzelfde geldt voor eventuele andere toekomstige deelnemingen. Je wordt eindverantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van het facility team van en de kwalitatieve uitbreiding van de vastgoedportefeuille van People 21. Het team wordt gekenmerkt door hun enthousiasme, doorzettingsvermogen, oplettendheid en nauwkeurigheid. Om het team te versterken zoeken wij een ondernemende Asset Manager die er niet vies van is om, wanneer nodig, de handen uit de mouwen te steken.

Functie

Als Asset Manager binnen People 21 zul je je absoluut niet vervelen. Je zal je onder andere bezig houden met het zoeken naar aan te kopen en te renoveren woningen, maar vooral gebouwen (ter ontwikkeling) voor de huisvesting van onze medewerkers. De criteria waaraan het vastgoed moet voldoen zijn bepaald. Deze dienen als houvast in je zoektocht, maar niet als beperking. Je krijgt de vrijheid en ruimte om zelfstandig te werken en met eigen ideeën te komen. De focus ligt eerst op de Randstad maar dat betekent niet dat opportuniteiten in andere regio’s niet bekeken mogen worden.
Verder behoort o.a. ook het administratieve werk, uitzoeken van bestemmingsplannen, financieringsaanvragen (i.s.m. met de Finance Manager), onderhandelen en coördineren van eventuele wijzigingen op bestemmings- en stedenruimtelijk vlak tot je takenpakket.

Vervolgens hoort ook het voorbereiden (met professionals zoals architecten e.d.) en uiteindelijke opvolging, budget- en kwaliteitsbewaking van uitvoering van de plannen hierbij.
Kortom, je beheert het vastgoedproject vanaf prospect tot en met aankoop en begeleidt de bestemmingsgoedkeuring tot uiteindelijke realisatie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vinden van goede huurpanden. Een goede mix tussen koop en huur wordt nagestreefd. Als Asset Manager rapporteer je aan en werk je nauw samen met het MT van People 21. Het is van belang dat je het leuk vindt om met mensen te werken en dat je zowel strategisch als operationeel sterk bent. Gezien de uitzendbranche nogal bewegelijk kan zijn, is het noodzakelijk dat je goed onder druk kunt presteren, ad hoc beslissingen kunt maken en het overzicht kunt bewaren.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Zoeken van potentiele vastgoedobjecten (woningen en gebouwen) om onze medewerkers in te huisvesten;
 • Zoeken van potentiele huurpanden om onze medewerkers in te huisvesten;
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden omtrent de huisvesting;
 • Uitzoeken van bestemmingsplannen;

 • Onderhandelen over en coördineren van eventuele wijzigingen op bestemmings- en stedenruimtelijk vlak;
 • Beheren van het vastgoedproject vanaf prospectie tot en met aankoop en bestemmingsgoedkeuring;
 • Opvolgen en bewaken van realisatie;
 • Op de hoogte blijven van de wet- en regelgeving omtrent huisvesting (o.a. de SNF certificering).

Opleiding & Competenties

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met residentieel vastgoed en renovatie;
 • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal;
 • Gevorderde kennis van Microsoft Office;
 • Geen 9-5 mentaliteit;

 • Fulltime beschikbaar;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Werkervaring binnen de uitzendbranche is een pré, maar zeker geen vereiste;
 • Je bent communicatief, ondernemend, gedreven en inhoudelijk sterk;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor details, gevoel voor waarde creatie en strategisch inzicht.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of ken je iemand die bij deze functie past? Neem dan snel contact met ons op via +31 10-4270111 of b.legierse@stipt.com.