close

Business Development Manager

Finventory

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Over Finventory:

Finventory werd in 2016 opgericht door Frank Husken en Heylen Group. Zowel Frank als Heylen Group kregen op exact hetzelfde moment en onafhankelijk van elkaar een ingeving: de markt had nood aan een tool om de financiële risico’s van voorraden nauwkeurig in kaart te brengen.
Finventory is het eerste Europese bedrijf dat een front-to-back oplossing biedt aan banken en financieringsmaatschappijen om hun op voorraad gebaseerde werkkapitaal financieringen aan KMO’s en Corporate klanten te beheren.

De missie van Finventory is om financiële instellingen in staat te stellen om veilige, op maat gemaakte werkkapitaaloplossingen te bieden aan bedrijven, om hun groeikansen te optimaliseren en tegelijkertijd hun kredietrisico management te verbeteren.

Jobomschrijving:

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het internationaal onderhouden en uitbreiden van de klantenportefeuille. Dit houdt in het opstellen en uitvoeren van een internationale distributiestrategie, het bepalen van de marketing en communicatiestrategie, het actief meedenken over productaanbod en -positionering. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director, Frank Husken.

Profiel:

  • Ben jij ambitieus, extravert, gericht op relaties en contact?
  • Denk je internationaal en heb je zin om ook actief te zijn in het buitenland?
  • Heb je een master denk- en werkniveau en ben je sterk analytisch?
  • Heb je feeling voor marketing?
  • Bij voorkeur heb je minimaal 5 jaar een relevante werkervaring in een Fintech omgeving, als consultant of bij een SaaS provider.
  • Vanzelfsprekend zijn talen belangrijk, waarbij vloeiend Engels een must is en goede kennis van het Frans een plus is.

Aanbod:

We kunnen je een dynamische omgeving bieden waarin een doorgedreven expertise op het vlak van risicomanagement en financieringsplatforms, evenals een brede ervaring binnen de bancaire sector, risicomodellering en data engineering gecombineerd wordt met teamwork, ambitie en innovatie. Daarnaast natuurlijk een marktconform verloningspakket en een fijne werkomgeving. Het is ook mogelijk om te werken onder managementvennootschap.

Meer info vind je op www.finventory21.com en www.finterface21.com

Interesse?

Stuur dan je cv samen met je motivatie naar: