close

CEO

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Elke dag opnieuw werkt het team van ECK-BRIO keihard samen om een onderscheidende meerwaarde te bieden op deze woelige markt: van aanbod in producten en diensten, over prijzen tot knowhow, communicatie en inspiratie.

Als CEO ben je als leider, manager, generalist en ondernemer, de eindverantwoordelijke van ECK-BRIO, een groeiende, gezonde onderneming gevestigd te Hulshout die de krachten bundelt van zelfstandige ondernemers in zowel de keuken- als badkamerwereld.

Je stuurt het volledige bedrijf aan. Het managementteam bestaande uit zowel sales, als aankoop, marketing, finance en logistiek rapporteert rechtstreeks aan jou.
De huidige CEO heeft besloten een opvolger te zoeken waaraan hij, eventueel geleidelijk aan indien nodig, de fakkel kan doorgeven. Zelf blijft hij binnen ECK-BRIO werkzaam met focus op sales ‘Keukens’. Daar ligt zijn passie! De kennis blijft dus geborgd in de organisatie.

De komende tijd liggen er uitdagingen ovv van warehousing (verhuis over 1.5 jaar), het implementeren van Odoo als ERP pakket, het coachen van medewerkers met een gezonde ambitie, het uitbreiden van het eigen merk O-Plus.

Je rapporteert aan de holding Connect+ en krijgt vandaaruit ook ondersteuning door de CEO, CFO, CPO en Chief Digital Officer. Ook op vlak van HR wordt er support gegeven.
Samen met de directie van Connect+ bepaal je de strategie, die je uitrolt samen met je team in het kader van het daaraan gekoppelde budget.

Je verwerft inzicht in de business en volgt de marktomstandigheden en trends op.

Wie zoeken we?

  • Je denkt en handelt strategisch en bent bekwaam om een lange termijn visie op te bouwen vanuit de sterktes en zwaktes van een organisatie en haar huidige en toekomstige positie in de sector en markt.
  • Je bent resultaatgericht, stressbestendig en evenwichtig, besluitvaardig en communicatief.
  • Je geeft richting en sturing aan het team, stimuleert samenwerking en zorgt voor groeitrajecten.Je hebt een commercieel inzicht en een analytisch vermogen.
  • Je hebt een master denk- en werkniveau en bent drietalig.
  • Ervaring in de keuken- en/of badkamersector is een plus.
  • Ervaring in een aankoopplatform en het werken met installateurs is gewenst.

Interesse?