close

CO-CEO

Products and Brands

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Products & Brands Group, gevestigd in Mechelen, is een specialist in op de markt brengen en groot maken van zowel food als non-food merken in de retail en foodservice. Bekende merken die P&B onder haar hoede heeft, zijn o.a. Kikkoman, Panzani, Pamesello, Weight Watchers, Tabasco, Ponti, Elephant, Lesieur, Daim en Mars. Het team dat zich richt op het uitbouwen van merken bestaat uit marketing en sales inclusief een field team en customer service. Daarnaast is P&B een belangrijke partner voor catering en industrie met haar expertise in tomatenproducten, pasta, olie en couscous. Een dedicated team aangestuurd door hun manager focust op het sourcen, aankopen, verkopen en het transport van de tomatenproducten, olie, pasta, confituur en nog een heel aantal andere voedingsproducten voor catering en industrie. De Finance, IT en logistics teams werken zowel voor de ‘merkenbouwers’ als voor het team ‘catering en Industrie’. De recente nieuwe huisvesting in Mechelen straalt uit waarvoor P&B wil staan: vernieuwend, gedreven, innovatief, ondernemend, play hard/work hard.

Wie zoeken we?

Vandaag zijn we op zoek naar een CO-CEO die complementair is aan de partner-aandeelhouder Fréderic Vloeberghs, om samen P&B verder uit te bouwen tot dé referentie in het ontwikkelen en commercialiseren van food en non-food merken in de Benelux en in het vermarkten van tomatenproducten, olie, pasta en couscous naar de catering en industrie.

Jullie beiden bepalen samen met de Raad van Bestuur de strategie en zijn gezamenlijk eindverantwoordelijk voor het uitrollen hiervan binnen het vooropgestelde budget.

Jullie staan samen in voor het vergroten van het merkenpakket, het behouden en uitbouwen van het klantenbestand, het budgetbeheer, het aansturen van het team, het juist zetten van processen en organisatie, het verhogen van de efficiëntie en productiviteit. Kortom het runnen van de business en de onderneming, met elk een focus op bepaalde activiteiten.

Fréderic Vloeberghs zal zich voornamelijk toeleggen op het commerciële, het aantrekken van nieuwe merken en marketing.

Jij bent dan weer meer gefocust op logistiek, processen, de organisatie, IT & digital (online verkoop van producten).

Wie ben jij?

  • Een ondernemer die strategisch denkt en durft handelen.
  • Een drietal jaren relevante ervaring in een leidinggevende, overkoepelende functie.
  • Ervaring in business gerelateerde operations & kennis van FMCG.
  • Ervaring in een soortgelijke business is aangewezen.

  • Master denk- en werkniveau.
  • Drietalig Nederlands, Frans en Engels.
  • Een commerciële, procesmatige, resultaatgedreven, communicatieve, stressbestendige en besluitvaardige people manager die ideeën omzet in daden.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Heb jij de juiste drive, ervaring en expertise om deze uitdaging aan te gaan? Stuur je cv met motivatie naar Carol.Delooz@heylengroup.com.