close

Commercieel Management Assistant

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Brio Group is de meest toonaangevende Belgische aankoopgroepering voor ondernemers in keuken, badkamer en totaalinterieur. Wie bieden onze partners allround ondersteuning op maat: • Zeer uitgebreid productaanbod • Sterke aankoopcondities • Opleidingen & Coaching • Marketing & Branding • ... en nog veel meer Om deze visie verder mee uit te bouwen zijn we op zoek naar een Commercieel Management Assistant om ons team te versterken.

Functieomschrijving

Jouw missie? Onze partners ontzorgen door hen ons totaalpakket aan te bieden. En dat lukt je vlot, dankzij je
affiniteit met interieur, je commerciële achtergrond en je aanstekelijk enthousiasme.

Als Commercieel Management Assistant ben jíj het eerste aanspreekpunt via mail of telefoon. Onze klanten
kunnen bij jou terecht voor alle vragen omtrent ons aanbod, lopende bestellingen of advies. Hierbij hou je
rekening met de huidige campagnes en speciaal geselecteerde assortimenten.

Je staat in voor een excellente klantenservice en volgt orders op van a tot z. Hierbij sta je in contact met
verschillende diensten binnen én buiten het bedrijf. Daarnaast ben je ook de interne schakel tussen de
verschillende afdelingen waarbij je vaak overlegt met je collega’s van o.a. sales, marketing,..

Daarnaast laat je je analytische skills los op onze cijferrapportages, databeheer en algemene administratie.
Een job met ongelooflijk veel variatie, contacten en impact.

Profiel

  • Goed analytisch vermogen en sterk cijfermatig. Dashboards maken en verbanden zien is je op het lijf  geschreven. Je kan vlot overweg met MS Office en hebt bij voorkeur reeds ervaring met een ERP pakket. Zo zorg je voor een correct beheer van data en orders in ons ERP-systeem. Je bent  organisatorisch sterk en kan vlot prioriteiten stellen om het gewenste resultaat te behalen.
  • Commercieel inzicht en klantgerichtheid – Je hebt een positieve mindset en past je aanpak aan de  noden van je klanten aan. Je fungeert als de ogen en oren van de firma. Je bent nieuwsgierig naar  opportuniteiten en tilt klantgericht denken naar een hoger niveau. Je denkt in oplossingen, niet in problemen. Je creëert lange-termijnrelaties en bouwt vertrouwen op met de mensen met wie je  samenwerkt. Hierbij deins je niet terug voor veelvuldige klantencontacten via mail of telefoon.
  • Zin voor initiatief – Je werkt zelfstandig, gestructureerd en je bent doel- en resultaatgericht. Je bent  een echte doorzetter, neemt verantwoordelijkheid en houdt van uitdagingen. 
  • Talenkennis – Je communiceert schriftelijk en mondeling vlot in het Nederlands en Frans.  Kennis en ervaring – Ken je je weg in de wereld van sanitair en keuken, dan is dat een absolute troef,  maar geen vereiste. Je kan terugblikken op relevante ervaring in een commerciële functie. Daarnaast  beschik je over een werk- en denkniveau overeenstemmend met een bachelordiploma. 

Aanbod

  • Een voltijds contract en fijne werkomgeving – Je werkt voor Brio Group, waar er een echte  betrokkenheid met onze medewerkers heerst, maar maakt ook deel uit van de overkoepelende  Connect+ Group. Best of both worlds dus, want Connect+ Group is een stabiele en groeiende familie  van bedrijven.  
  • Variatie – Je komt in contact met heel wat verschillende klanten en partners. Elke dag is anders. Een mooie verloning – Je mag rekenen op een mooi loonpakket inclusief extralegale voordelen.  

Interesse?

Neem dan snel contact op met Caroline Dries via caroline@brio-group.be of 0479/52 17 65.