close

Development Manager

Frame21

arrow_back_ios ALL CAREERS

Als Development Manager bij Frame21 is netwerken een tweede natuur. Je deinst er niet voor terug je eigen contacten binnen de real estate markt aan te spreken, en weet als geen ander je netwerk én dat van Frame21 op een gezonde manier uit te breiden. Je gebruikt je expertise binnen het real estate (Capital Market) voor zowel de koop, als de verkoop van gebouwen, alsook voor renovatie- of nieuwbouwprojecten. Samen met de CEO werk je aan de uitbreiding van het Frame21-netwerk in België door middel van marktonderzoek, financiële analyses, commercialisatie en ondernemerschap. Als onderhandelaar, projectopvolger en relatiebouwer adem je de dynamische filosofie van Frame21 en Heylen Group en ga je steeds hands-on te werk. Om onze verdere groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een Investment Associate die mee aan deze kar wil trekken. Hierbij zal je doorheen alle relevante trajecten begeleid worden door onze (Senior) Investment Managers.

Relatiebouwer

Als rasechte netwerker deins je er niet voor terug je eigen contacten binnen de real estate markt aan te spreken, en weet als geen ander je netwerk én dat van Frame21 op een gezonde manier uit te breiden. Via je eigen netwerk bouw je kennis op over steden en omgevingen in ontwikkeling en vergaar je correcte informatie omtrent locaties met potentieel.

Onderhandelaar

Onderhandelen met allerhande partijen schrikt jou niet af. Eigenaars, ontwikkelaars, makelaars… Met de juiste kennis over renovatieprojecten in handen, alsook je visie omtrent ontwikkelingen, trends en het dynamiseren van gebouwen in zowel de stad als in industriële omgevingen, is het voeren van de best mogelijke onderhandelingen en het afsluiten van het beste contract ‘peanuts’ voor jou. Met de ideale partners en commercialisatie maak jij van elke Frame21-locatie een vestiging om U tegen te zeggen.

Projectopvolger

Als projectopvolger analyseer je de haalbaarheid van het project en waak je over timings. Met de juiste kennis binnen de capital market in België, heb je maar één doel voor ogen: het netwerk van Frame21 doen groeien.

Je onderzoekt vergunningen grondig en werkt toegewijde businessplannen uit voor elk potentieel kooppand. Dit op basis van de samenstelling van de leverbare services (kantoren, business centra, residentieel, hotel…) waarmee we door creatie van beleving en door originele concepten ook meerwaarde bieden.

Met je project management capaciteiten ondersteun je de CEO in het opvolgen van renovatie- en nieuwbouwprojecten. Van bouwwerken tot oplevering, tot opening van het gebouw en de opstart van het uiteindelijke business center.

Over Frame21

Frame21 Group maakt deel uit van Heylen Group, een innovatieve investeerder in business & buidlings. Het verhaal begon in 2008. In samenwerking met Heylen Group en Drisag werd toen de eerste vestiging aan de afrit 21 langs de E313 in Herentals geopend. Onder het mom ‘A Space That Works For You’ biedt het kantoorruimtes op maat, alsook de ideale locatie voor (business) events.

Frame21 heeft vandaag 3 locaties binnen België en Nederland en draagt de visie op korte termijn een netwerk van werkplekken binnen beide landen uit te werken, dit door de aankoop en het verhuren van hybride gebouwen die de juiste flexibiliteit bieden om te werken, hoe en waar teams dat willen.

Dankzij verschillende formules (full service kantoorruimtes, maar ook flex offices en virtuele offices) creëert Frame21 een thuisbasis voor zowel kleine en grote teams als voor zelfstandigen. Daarbij is het ultieme doel de bewoners te ontzorgen van logistieke en (indien gewenst) administratieve taken. Ook met de event space zorgt Frame21 voor een allround aanbod: locatie, hosting, technische installaties, catering, enz…

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Interesse?

Neem contact op met charline.lenaerts@frame21.be
Wij behandelen uw sollicitatie met de nodige zorg en privacy.