close

Director Business Development

Finventory

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Het belang van voorraden zal de komende jaren, mede door de stormachtige ontwikkeling van e-commerce, blijven groeien. Daardoor zal ook de behoefte aan financiering van die voorraden sterk blijven groeien. Finventory biedt het platform en de diensten om dit mogelijk te maken.

Over Finventory…

Het belang van voorraden zal de komende jaren, mede door de stormachtige ontwikkeling van e-commerce, blijven groeien. Daardoor zal ook de behoefte aan financiering van die voorraden sterk blijven groeien. Finventory biedt het platform en de diensten om dit mogelijk te maken.

 

Banken zijn terughoudend met het verstrekken van dit type lening, omdat ze tot voor kort niet over de juiste hulpmiddelen beschikten om de voorraad, die dient als onderpand, in kaart te brengen, te analyseren en te bewaken en om de waarde ervan te bepalen.

Finventory speelt een cruciale rol om dit probleem op te lossen door continu inzicht te bieden in waarde en risico’s van de voorraad. Om banken en financiële instellingen hun diensten mbt de voorraadfinanciering te helpen ontwikkelen, heeft Finventory een real time platform ontwikkeld voor monitoring, risicobeheer, collateral management, kortom dat alle services hiervoor nodig volledig integreert.

Meer info op https://www.finventory21.com/

 

In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een Director Business Development

Verantwoordelijkheden:

We hebben al verschillende banken in Benelux van de meerwaarde van ons platform kunnen overtuigen, maar onze ambitie reikt verder.We zoeken dus versterking om ons platform in de Benelux in Europa verder uit te rollen.Daarnaast zal je samen met de Managing Director richting geven aan de strategische ontwikkeling van de business en het platform en ontwikkel je nieuwe business modellen op basis van onze technologie en netwerk.

Samen met de Managing Director neem je de verantwoordelijkheid om met de IT ontwikkelingsorganisatie de basis te leggen voor het behalen van verdere internationale successen. Je draagt actief bij aan de positionering van Finventory als kennis- en technologieleider op gebied van voorraad- en assed based financiering. Deel van de rol is het uitbouwen van kennis leiderschap en dit zichtbaar te maken voor onze klanten.

 

Je rapporteert aan de Managing Director. Finventory is gevestigd te Roosendaal Nederland.

Wie zoeken we:

  • Je hebt minimum 6 à 8 Jaar ervaring in (advies over) financiering aan middelgrote en grote bedrijven – ervaring met asset based financiering is een pré.
  • Daarnaast is een breed netwerk bij instellingen die financiering aan bedrijven verschaffen in Europa noodzakelijk – bij voorkeur bevat dit netwerk naast bancaire financiers ook alternatieve financiers zoals Direct debt lenders.
  • Je bent in staat een brug te slaan tussen de vereisten van de klanten (financiële instellingen) en de ontwikkeling en mogelijkheden van ons platform obv je ervaring in business development en werving van klanten.
  • Je hebt een vloeiende kennis van het Engels, Frans en Nederlands.
  • Affiniteit met IT is een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een scale-up Fintech omgeving en de kans om samen met een dynamisch, erg gedreven team, het bedrijf verder uit te bouwen, aan.

Daartegenover staat vanzelfsprekend een correcte vergoeding met mogelijkheid tot groei samen met Finventory.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij Finventory? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij Finventory. 

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Contacteer Lesley Govers op 085 303 7 300 of stel je vraag via jobs@finventory21.com