close

Finance Consultant

Ben je gepassioneerd door finance en zoek je een werkomgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen? Zoek je naar een job waarin je persoonlijk en professioneel kan groeien? Heb je verantwoordelijkheidszin en werk je graag samen met je collega's naar het best mogelijke resultaat?

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Dan is dit ongetwijfeld dé job voor jou:

Hoe ziet je dag eruit?

Samen met het finance team verzorg, auditeer en sluit je de boekhoudingen van diverse vennootschappen af. Ook draag je zorg voor het correct opmaken van de fiscale aangiftes, (tussentijdse) balansen en de jaarrekening.

Op maandbasis sta je mee in voor de rapporteringen van jouw vennootschappen en clusters.

Je werkt bovendien nauw samen met de finance manager en je wordt multi-inzetbaar in verschillende projecten. Het is op basis van jouw interesses en ambities dat we je inzetten op diverse financiële projecten en in verschillende sectoren.

Heb je nog niet alle kennis of ervaring op zak? Geen probleem. Via on the job training, de juiste opleidingen en interne begeleiding ondersteunen we jouw groei.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Je coördineert en stelt mee de consolidatie van de groep op
  • Ondersteuning IT & reporting manager

Je zet mee je schouders onder diverse financiële projecten:

  • Ad hoc ondersteuning andere finance teams
  • Opstarten financiële afdeling van start en scale ups
  • Begeleiding, opvolging en implementatie SAP verbetertrajecten
  • Duurzaamheidsrapportering

Over jou

Je hebt een bachelor of master in een financiële richting en je hebt minimaal 2 jaar ervaring. Je bent communicatief vaardig en leergierig. Je bent een teamplayer en je kan daarnaast ook perfect zelfstandig functioneren. Je hebt een passie voor je job en je hebt een grote verantwoordelijkheidszin. Hierdoor ben je ook in staat het beste uit jezelf en Heylen Group te halen. Je staat graag dicht bij de verschillende stakeholders van de organisatie en je hebt een hands-on mindset.

Over ons

Heylen Group is een familiale investeringsholding uit Herentals die op duurzame wijze investeert in twaalf sectoren, van Warehousing tot Staffing over Energy Transition.

Om onze groei te ondersteunen verwelkomen we je graag in ons gedreven finance team dat staat voor expertise, een hands-on approach en betrokkenheid.

Naast het zorgen voor een optimale ondersteuning voor de verschillende groepsentiteiten, zorgen wij ook voor de best mogelijke werkomstandigheden voor onze medewerkers. Wij bieden je een vast contract binnen een aangename werkomgeving met een aantrekkelijke en competitieve verloning (incl. bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering) en doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen en kwaliteiten.

Neem zeker een kijkje op onze website en maak verder kennis met ons bedrijf en de mensen er achter.

Benieuwd in welke sectoren we actief zijn? Vergeet dan zeker niet een blik te werpen op deze pagina: https://www.heylengroup.com/investeringen/

Interesse?