close

HR Generalist

Heylen Group

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Heb jij al een mooie weg afgelegd binnen HR en ben je op zoek naar een bedrijf waar jij echt het verschil kan maken?

Heylen Group is een familiale investeringsholding die wereldwijd investeert in ambitieuze bedrijven en ondernemers. Sinds de start in 2000 is het bedrijf uitgebouwd tot een overkoepelende groep met 32 bedrijven actief binnen 11 verschillende sectoren. Met vestigingen in België, Nederland, Luxemburg en Italië is de groep ook internationaal actief.

Heylen Group is op zoek naar een HR Generalist die onze groepsbedrijven operationeel kan bijstaan.

Zo help je het management van de groepsbedrijven ovv rekrutering, talent en performance management, loonbenchmarking en loonbeleid, opleidingsbeleid, in- door- en uitstroom, opstellen van functieprofielen, verzuimbeleid, employer branding, sociale wetgeving, etc. De loonadministratie wordt door de bedrijven zelf gedaan.

Je rapporteert aan de Group Director People & Organisation en werkt vanuit de holding te Herentals. Je bent op maandag steeds in Herentals maar de rest van de week zal je regelmatig ter plaatse naar de bedrijven, voornamelijk gevestigd in België en Nederland, gaan.

Als HR Generalist:

  • Ben je een hands-on probleemoplosser met een vijftal jaren relevante ervaring en een groeimindset
  • Je denkt proactief mee en durft met verbetervoorstellen te komen
  • Heb je een master denk- en werkniveau

  • Ben je communicatief sterk, zowel in het Nederlands als het Engels; Frans is een plus
  • Ben je een teamplayer die ook autonoom kan werken
  • Ben je flexibel, heb je impact en kan je je snel inwerken in nieuwe sectoren en businesses

Aanbod:

  • Een lange termijn samenwerking in een dynamische omgeving, waarbinnen je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en te groeien als HR Generalist.

  • Je ondersteunt groepsbedrijven in zeer verschillende  sectoren waardoor je job veel afwisseling kent.

  • Je kan rekenen op een marktconform remuneratiepakket en gedreven, ervaren collega’s.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Interesse?

Heb jij zin om binnen onze holding onze groepsbedrijven te ondersteunen met een afwisselende job waarin je af en toe zal mogen reizen? Solliciteer dan nu, wij beantwoorden jouw sollicitatie zo snel mogelijk.

Stuur je cv en een korte motivatie naar Carol.Delooz@heylengroup.com.