close

Human Resources Generalist

Heylen Group

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR in een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden?

Heylen Group is een familiale investeringsholding die wereldwijd investeert in ambitieuze bedrijven en ondernemers. Sinds de start in 2000 is het bedrijf uitgebouwd tot een overkoepelende groep met 35 bedrijven actief binnen 15 verschillende sectoren. Vandaag is ze actief in verschillende Europese landen en in heel diverse sectoren, waaronder consumententoepassingen, personeelsvoorziening, voeding, muntproductie, fintech, bedrijfsvoorzieningen, evenementen en logistiek vastgoed.

Als Human Resources Generalist bij Heylen Group ondersteun je onder leiding van de Group Director People & Organization operationeel de groepsbedrijven ovv zowel soft als hard HR. 

Zo help je het management van de groepsbedrijven ovv rekrutering, talent en performance management, loonbenchmarking en loonbeleid, opleidingsbeleid, in- door- en uitstroom, opstellen van functieprofielen, verzuimbeleid, employer branding, sociale wetgeving, etc. De loonadministratie wordt door de bedrijven zelf gedaan.

Word jij onze nieuwe collega?

  • Ben je een hands-on probleemoplosser met een vijftal relevante ervaring als HR Generalist?
  • Heb je een master denk- en werkniveau?
  • Vind je het leuk om snel te schakelen tussen verschillende vragen, projecten en bedrijven?
  • Ben je communicatief sterk, zowel in het Nederlands als het Engels? Frans is een plus.
  • Ben je een teamplayer die ook autonoom kan werken?
  • Ben je flexibel, heb je impact en kan je je snel inwerken in nieuwe sectoren en businesses?

Je rapporteert aan de Group Director People & Organization en werkt vanuit de holding te Herentals. Je bent op maandag steeds in Herentals maar de rest van de week zal je regelmatig ter plaatse naar de bedrijven gevestigd in België en Nederland gaan.

Wat bieden wij jou?

  • Een lange termijn samenwerking in een dynamische omgeving, waarbinnen je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en te groeien als HR Generalist.
  • Je ondersteunt groepsbedrijven in zeer verschillende sectoren waardoor je job veel afwisseling kent.
  • Je kan rekenen op een marktconform remuneratiepakket en gedreven, ervaren collega’s.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Interesse?

Heb jij zin om binnen onze holding onze groepsbedrijven te ondersteunen met een afwisselende job? Solliciteer dan nu, wij beantwoorden jouw sollicitatie zo snel mogelijk.

Stuur je cv en een korte motivatie naar Carol.Delooz@heylengroup.com.