close

Jobstudent

Tools&Dies

arrow_back_ios ALL CAREERS

Tools&Dies is een gereedschapsbouwer, opgericht in 1974 en gespecialiseerd in matrijzen. Wij helpen onze klanten met het bedenken en uittekenen van nieuwe producten, het zoeken naar oplossingen voor hun productieproces of het (na)bouwen van onderdelen. 1. Engineering en aanmaak 2. Fijnmechanisch stukwerk 3. Onderhoud 4. Stamping Geen enkele klantenvraag is hetzelfde. Dit zorgt voor veel variatie in het werk en geeft nog telkens opnieuw een uitdaging voor ons zeer ervaren team.

Wie zoeken we?

Als jobstudent help je voornamelijk mee op onze persafdeling. Onder leiding van een van onze medewerkers bedien je een pers en maak je zo onderdelen, je verpakt deze en zet de verpakkingen klaar voor transport. Daarnaast kan je mogelijks ook ingeschakeld worden voor bv. het slijpen van onderdelen of het samenbouwen van matrijzen.

Een leuke job in een toffe omgeving!

Profiel:

  • Je bent student
  • Je werkt graag met je handen
  • Je hebt zin om bij te verdienen

Wij bieden jou

  • Je komt terecht in een groeiende KMO met familiale sfeer
  • Toffe collega’s met een berg ervaring
  • Zowel de duurtijd als het ritme is bespreekbaar. Wij mikken op ca. 1-3d/week voor een langere periode
  • Tijdens de standaard werkuren, ma-vr tussen 7.00u-16.30u (glijdende uren)
  • Goede verloning
  • Tewerkstelling te Sint-Job-in-´t-Goor

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Interesse?

Interesse? Contacteer ons dan rechtstreeks per mail met uw cv en korte motivatie naar hr@toolsanddies.be. Wij behandelen uw sollicitatie spoedig en in alle discretie!