close

Manager Productie

Mauquoy Token Company

arrow_back_ios ALL CAREERS

Een greep uit jouw takenpakket:

Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de productieafdeling van de Business Unit Commemoratives & Special Products en draag je zorg voor de uitvoering van het bedrijfs-, kwaliteits- en veiligheidsbeleid van de Business Unit. Hierbij horen onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Het opstellen en bewaken van de productieplanning op korte, middellange en lange termijn;
 • Het zorgdragen voor tijdige en juiste afstemming tussen de project managers, BU-Manager en productieafdeling;
 • Je ontwikkelt en onderzoekt nieuwe productietechnieken en productinnovaties die aansluiten bij de strategie van de Business Unit en adviseert de BU-Manager hierover;

 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de productieafdeling C&SP en de medewerkers;
 • Je bent verantwoordelijk voor het doen van verbetervoorstellen ten aanzien van bestaande technologieën, processen en producten;
 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van rapportages op KPI’s, onder andere ten aanzien van bezetting, prestatie en efficiëntie.

Je rapporteert aan de Business Unit Manager Commemoratives & Special Products (C&SP).

Wie wij zoeken:

We zijn in de eerste plaats op zoek naar een persoonlijkheid! Jouw gedrevenheid, doortastende, ondernemende en zelfstandige attitude zijn de basis. Daarnaast zoeken wij:

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring;
 • Een passende (technische) vooropleiding;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit die past bij een MKB bedrijf;
 • Kennis van het werken met ERP/CAD/CAM programma’s is een pré;
 • Een oplossingsgerichte doorzetter, met een commerciële mentaliteit;
 • Sterk in plannen, organiseren en verbeteren, besluitvaardig en resultaatgericht

Wat wij je bieden:

 • Een tijdelijk contract, met zicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring;

Wie wij zijn:

De Koninklijke Nederlandse Munt N.V., muntexpert sinds 1567, is de officiële producent van de Nederlandse euromunten, fabrikant van munten voor diverse Centrale Banken in de wereld en leverancier van penningen voor Europese direct marketing bedrijven. De Koninklijke Nederlandse Munt is een dynamisch en commercieel bedrijf. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving, weet jij hoe je gestructureerd en efficiënt een productieafdeling moet leiden, denk jij in kansen, oplossingen en verbeteringen, ben jij technisch onderlegd en denk je in het belang van de klant, dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze missie

Wij streven naar excellentie in de nationale en internationale markt met muntproducten die zich onderscheiden op het gebied van betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en artistieke waarde. Daarbij hechten wij veel waarde aan (langdurige) relaties met onze klanten en leveranciers.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Denk je dat jij degene bent die wij zoeken en wil je graag aansluiten bij ons dynamische team? Solliciteer dan voor 5 september met een up-to-date CV en een korte motivatiebrief gericht aan Sanela Gacevic-Nikocevic, via personeelszaken@royaldutchmint.com. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Susan van Wijk (Business Unit Manager C&SP) via 030-2910439.