close

Sr Ambassador

Frame21

arrow_back_ios ALL CAREERS

Frame21 staat voor FUN, FLEXIBLE & FAIR business met full focus op onze bewoners. Wij, als Frame21 ambassadors, representeren deze kernwaarden.

The Ambassador21 Personality Frame – We love your smile !

Sr Ambassador heeft van nature een verantwoordelijkheidsgevoel en neemt graag de leiding over een team om ervoor te zorgen dat elke taak volgens standaarden en procedures is uitgevoerd.

Je hebt een uitgesproken sprankelende persoonlijkheid, je bent open-minded, extravert, hebt oog voor detail/perfectie en bent een specialist in gastvrijheid. Je vertegenwoordigt niet alleen Frame21, maar ook al de bewoners van onze co-working event & business center.

Onze Sr Ambassador speelt een essentiële rol in het leveren van onze klantendiensten volgens de verwachtingen van onze bewoners, prospecten en leveranciers. In samenwerking met de andere ambassadors, verzekert de Ambassador dat we streven naar een WOW service en proberen we altijd de verwachtingen te overtreffen.

verantwoordelijkheden:

 • De eerste WOW indruk: je zorgt voor het eerste contact met al onze bezoekers en bewoners & zorgt voor de aflevering van een professionele en vriendelijke service met een ‘big smile’.
 • Je bent stressbestendig, flexibel, open-minded en kan je prioriteiten aanpassen aan de inkomende vragen van onze bewoners: hulp bij boeken van vergaderzalen, voorbereiden van verwelkoming van nieuwe bewoners, oplossing zoeken of aanreiken bij basis technische problemen, kantoren inrichten / verhuizen om aan de bewoners hun wensen te voldoen, voorziening van catering voor bezoekers, hulp bij administratieve taken…
 • WOW-services aanbieden door het business center altijd in perfecte staat te zetten: dit gaat van je eigen werkplek tot alle andere ruimtes die ten allen tijde klaar staan voor gebruik (kantoren, vergaderzalen, dagkantoren, flex boxen,…. )
 • Bijdrage aan de omzet & marges van het business center door opportuniteiten te identificeren, actief te zoeken naar mogelijkheden voor upselling / crossselling.
 • Verzekeren dat alle diensten en producten juist zijn aangerekend per bewoner & worden geregistreerd in het INSITE (facturatie systeem) op dagelijkse basis.

 • Je ontneemt de zorgen van onze bewoners door dagelijks de post te leveren, hun telefoons te beantwoorden in naam van hun bedrijf,
  kantoorbenodigdheden te bestellen, klaarzetten van hun vergaderruimtes, boeken van de gevraagde vergaderruimtes, …. met als doelstelling dat onze bewoners zich enkel kunnen concentreren op hun core business.
 • Al onze bewoners & bezoekers ten allen tijde kunnen bijstaan bij vragen. Daarvoor moet de coördinator onze services kunnen uitleggen en verkopen om alle diensten op exceptionele en tijdige manier te kunnen verzorgen.
 • Ten allen tijde ben je professioneel en altijd op zoek naar een optimale klantentevredenheid door telkens de verwachtingen te overtreffen.
 • Sales administratieve taken: aanmaken & verwerken van offertes en contracten, registreren van contactgegevens in INSITE, alle databanken updaten, mailings lanceren / opvolgen, templates uitwerken, Social Club.
 • Events organiseren / operationeel verzorgen / aantrekken van onze bewoners naar onze evenementen, bijdragen tot onze bruisende Community, Social Media ondersteuning, ondersteuning tijdens evenementen bij opbouw /afbouw / service, …. met commerciële flair.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Contacteer ons, wij willen graag met je spreken! Stuur je CV met korte motivatie naar charline.lenaerts@frame21.be.