close

Stempelpolijster

Koninklijke Nederlandse Munt

arrow_back_ios ALL CAREERS

De Koninklijke Nederlandse Munt N.V., muntexpert sinds 1567, is de officiële producent van de Nederlandse euromunten, fabrikant van munten voor diverse Centrale Banken in de wereld en leverancier van penningen voor Europese direct marketing bedrijven. De Koninklijke Nederlandse Munt N.V. is een dynamisch en commercieel bedrijf. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving, weet jij hoe je gestructureerd en efficiënt een productie afdeling moet leiden, denk jij in kansen, oplossingen en verbeteringen, ben jij technisch onderlegd en denk je in het belang van de klant, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij streven naar excellentie in de nationale en internationale markt met muntproducten die zich onderscheiden op het gebied van betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en artistieke waarde. Daarbij hechten wij veel waarde aan (langdurige) relaties met onze klanten en leveranciers.

Wat ga je doen

Als Stempelpolijster ben je verantwoordelijk voor correct polijsten en matteren van de stempels. De kwaliteit van de stempels bepaalt direct de kwaliteit van de munten.
Hierbij horen onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Controleren aangeleverde gravure aan de hand van tekening en order;
 • Polijsten  en matteren met behulp van verschillende machines en hulpmaterialen werkstempel-oppervlakken ten behoeve van:
  • fabricage munten en penningen in kwaliteiten: Proof, BU en Circulatie
  • overige speciale producten, zoals Zilveren postzegels en Onderscheidingen
  • Werkzaamheden worden merendeels onder microscoop uitgevoerd;
 • Controleren gebruikte stempels op geschiktheid voor (her)gebruik en maakt deze indien nodig weer bruikbaar;
 • Verrichten kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines, mechanische onderdelen en gereedschappen.

Wie ben jij

We zijn in de eerste plaats op zoek naar een persoonlijkheid! Jouw gedrevenheid, passie, ondernemende en zelfstandige attitude zijn de basis. Daarnaast zoeken wij:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring met productiewerk waar hand- / precisiewerk centraal staan;
 • De volgende kerncompetenties; secuur, kwaliteitsbewust, gedreven, goed kunnen samenwerken met collega’s.

Ons aanbod

 • Een tijdelijk contract, met zicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Training en opleiding die aansluiten op jouw behoeftes;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een unieke werkomgeving!

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Solliciteren

Denk je dat jij degene bent die wij zoeken en wil je graag aansluiten bij ons dynamische team? Solliciteer dan nu met een up-to-date CV en een korte motivatiebrief gericht aan Sanela Gacevic, via sanela.gacevic@royaldutchmint.com.
Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Willem Laurens  (Hoofd Productie Circulatie) via 030-2910435.