close

Technical Support koeltechnieker

AFM Refrigeration

arrow_back_ios ALL CAREERS

Je bent een koeltechnieker met een grote passie voor je vak en je wilt je ervaring graag gebruiken om anderen te helpen. Vanuit je technisch inzicht ondersteun je de verkopers en denk je mee aan nieuwe projecten waarvan je er sommige in ons atelier te Kontich zelf ook bouwt.

Je bent samen met de magazijniers ook het aanspreekpunt voor onze klanten koeltechniekers aan de afhaalbalie in de verschillende vestigingen. Je begrijpt dan ook als geen ander het belang van een uitmuntende klantenservice om klanten snel van de juiste informatie en onderdelen te voorzien.

Als koeltechnisch medewerker produceer je ons koeltechnisch maatwerk. Koelgroepen voorbereiden, verdampers produceren, bierkoelers en watertanks assembleren, zijn jouw uitdagingen. Samen met het verkoopsteam vorm je een perfecte tandem en bekijken jullie de speciale projecten. Vanuit je technische kennis ken je de juiste montagevoorschriften van de koeltechnische componenten en kan je zelfstandig werken. Hierbij draag je nauwkeurigheid en netheid hoog in het vaandel.

Jouw profiel?

• Minstens 10 jaar ervaring in het plaatsen en herstellen van koeltechnische installaties;
• Goede kennis van elektriciteit is een absolute must;
• Je hebt een breed technisch inzicht;
• Je communiceert graag over je vakgebied en nieuwigheden in je vakgebied;

• Goede PC kennis;
• Uitstekende kennis van het Nederlands;
• Commercieel denkend;
• Attest heftruckchauffeur of bereid dit te behalen.

Ons aanbod?

• Gevarieerde functie met een ruim en uitdagend takenpakket binnen een dynamische en sterk groeiende KMO, die opleiding en zelfontplooiing hoog in het vaandel draagt;
• Bedrijfscultuur waar resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheidszin, persoonlijke betrokkenheid en respectvol handelen centraal staan;

• Een interessant salarispakket met extralegale voordelen gebaseerd op verworven ervaring en verantwoordelijkheden;
• Een vaste werkplaats met vaste werkuren, en vrij te kiezen vakantiedagen.

Over AFM Refrigeration

AFM Refrigeration is de koeltechnische groothandel met dat beetje extra. Wij zijn er voor de koeltechniekers en denken mee met hun projecten en opdrachten. Door dicht bij onze klanten te staan weten we reeds meer dan 40 jaar het verschil te maken, zowel met eigen productie als met groothandelsproducten.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Contacteer ons dan, wij willen graag met je spreken. Stuur je CV met korte motivatie via e-mail naar jimmy.hendrickx@afm.be. Wij behandelen je sollicitatie in alle discretie.