Accountant A-Z

Heylen Group
Herentals (Belgium)

Zin om te werken binnen een dynamisch Finance team in een uitdagende werkomgeving?

Heylen Group cultiveert ondernemersgeest om haar internationale ambities waar te maken. Om duurzame internationale groei te bereiken, bieden we ondernemerszin, krachtig management en financiële middelen aan ambitieuze bedrijven. Vandaag zijn we actief in België, Nederland, Italië en Finland. In het kader van onze groei, zijn we op zoek naar Accountant om ons financieel team te versterken.

Functieomschrijving

Als Accountant volg je, samen met je collega’s, de algemene boekhouding op voor Belgische en Nederlandse vennootschappen. Dit houdt in:

  • de verwerking van bankafschriften en inkomende facturen
  • de uitgaande (intercompany) facturatie
  • de maand- en jaarafsluitingen van de verschillende vennootschappen
  • het opstellen van de jaarrekeningen
  • het fiscale luik (BTW en vennootschapsbelasting)

Door de sterke ondernemersgeest en internationale ambities rollen we bovendien regelmatig nieuwe (financiële) projecten uit. Nieuwe opportuniteiten en uitdagingen zijn dan ook nooit ver weg en bieden je de mogelijkheid om verder te groeien binnen je vakgebied. Je hebt met andere woorden een uitdagende en afwisselende functie binnen het bedrijf waarbij je de mogelijkheid hebt om jezelf als Accountant verder te ontwikkelen.

Wie zoeken we?

  • Bachelor of Master diploma in een financiële richting of een gelijkwaardige kennis door ervaring
  • Ervaring opgedaan in een fiduciaire of boekhoudkantoor is een plus
  • Leergierig en communicatief, een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken, analytisch, nauwkeurig, verantwoordelijkheidszin, flexibel, hands-on, stressbestendig, aanpassingsvermogen aan een snel veranderende omgeving
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands; Engels en Frans zijn een plus

Wat bieden we?

Een lange termijn samenwerking in een dynamische onderneming, waarbinnen je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en te groeien als accountant. Een uitstekende omgeving om je financiële expertise uit te breiden. Je kan rekenen op een marktconform remuneratiepakket en gedreven, ervaren collega’s.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar carol.delooz@heylengroup.com. Wij behandelen je sollicitatie in alle discretie.