Commercieel & Operationeel Directeur

Tools & Dies
Sint-Job-In-‘t-Goor (België)

Als Commercieel & Operationeel Directeur ben je verantwoordelijk voor het opmaken en uitrollen van het strategische business plan en de opvolging van het budget. Je stelt KPI’s op en rapporteert maandelijkst de financiële resultaten aan de CEO van de holding en aan de Raad van Bestuur. Samen met de Technisch Directeur sta je in voor het dagelijkse aansturen van Tools & Dies.

Binnen je commerciële rol ontwikkel je een sales strategie, stuur je het sales team aan en heb je ook zelf rechtstreeks klantencontact: met hen onderhandel je contracten en sluit je ze ook af. Je hebt een goeie kennis van de andere marktsegmenten en accountmanagement zit jou in de vingers.

Als Operationeel Directeur doe je voorstellen tot verbetering van de werkefficiëntie en de optimalisering van processen en zorg je voor de implementatie en bijsturing.

Profiel

Als Commercieel & Operationeel Directeur beschik je over de volgende assets:

  • Master denk- en werkniveau
  • Doorgedreven ervaring in sales, onderhandelen, contractafsluiting en people management
  • Financiële rapporteringservaring
  • Technisch inzicht, zonder dat je een ingenieursachtergrond moet hebben
  • Een sterk communicatieve, resultaatgedreven, klantgerichte, discrete, zelfstandig functionerende, besluitvaardige persoonlijkheid met natuurlijke impact en een goed strategisch denkvermogen
  • Uitstekende kennis van het Nederlands, Frans en Engels

Over Tools & Dies

Tools & Dies is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van matrijzen en gereedschappen, zowel in metaal als in kunststof. Tools & Dies beschikt over een zeer veelzijdig en modern machinepark dat rechtsreeks vanuit het geïntegreerd CADCAM systeem wordt aangestuurd. Op www.toolsanddies.be vind je meer info en referenties. Deze onderneming maakt deel uit van Royal United Mint, waaronder Mauquoy Token Company, Royal Blanking en de Koninklijke Nederlandse Munt ook vallen.

Interesse?

Zend je motivatiebrief met CV naar carol.delooz@heylengroup.com.
Wij behandelen je sollicitatie discreet.