Finance Transformation Manager

Heylen Group
Herentals

Als Finance Transformation Manager bij Heylen Group ben je de rechtstreekse link tussen operationele bedrijfsprocessen en groepsrapporting. Voor deze laatste ben je, samen met je collega-Finance & Reporting Manager, verantwoordelijk voor de verdere uitrol van verscheidene IT-systemen. Samen beheren jullie tevens het SAP-systeem voor de holding, evalueren jullie bedrijfsprocessen en stellen jullie verbeteringen voor waar nodig.

Binnen je functie ben je verantwoordelijk voor de opzet van rapporteringstools waarbij informatie uit de groepsbedrijven gemakkelijk aan de holding wordt doorgegeven. Samen met de groepsbedrijven en de Investment Managers ondersteun en verbeter je de systemen en versoepel je de rapporteringsprocessen. Met je opgebouwde ervaring zal je op termijn groepsbedrijven ook begeleiden bij de opzet van interne rapporteringssystemen en zal je ondersteuning bieden bij wijzigingen binnen de lokale ERP-systemen. Hiervoor ga je ter plaatse bij zowel binnen- als buitenlandse klanten.

Als Finance Transformation Manager ben je:

  • Een hands-on probleemoplosser met een financiële achtergrond
  • Een master op denk- en werkniveau
  • Analytisch sterk, zowel op vlak van systemen als naar cijfers
  • Ervaren met business ERP-systemen. Ervaring met de setup ervan is een plus
  • Ervaren met groepsrapportering en rapporteringssoftware
  • Bekend met Power BI en SAP, de kennis van Lucanet is een meerwaarde

Daarnaast heb je een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels, Frans is een plus.

Over Heylen Group

Heylen Group is een familiale investeringsholding die wereldwijd investeert in ambitieuze bedrijven en ondernemers. Sinds de start in 2000 is het bedrijf uitgebouwd tot een overkoepelende groep met 30 bedrijven actief binnen 10 verschillende sectoren. Met vestigingen in België, Nederland, Luxemburg en Italië is de groep ook internationaal actief.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar carol.delooz@heylengroup.com. Wij behandelen je sollicitatie in alle discretie.