Office Manager

Heylen Group
Herentals (Belgium)

Gastvrij, goedlachs, organisatietalent, initiatiefnemer… Stuk voor stuk zijn het termen die jou typeren. Als Office Manager ben je het eerste aanspreekpunt voor elke bezoeker: je ontvangt gasten en zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen. Naast je taken als ‘service manager’, neem je met je hands-on mentaliteit het reilen en zeilen van onze kantooromgeving voor je rekening, en denk je mee na over de van A tot Z uitwerking van in-house projecten. Kortom, je bent het kloppende hart van Heylen Group Headquarters.

Als Office Manager adem je de key ingredients van onze Heylen Group cultuur als geen ander: je beschikt over een grote portie natuurlijke flair, gaat steeds autonoom tewerk en ook gedrevenheid en ownership zitten jou in het bloed. Met een secuur oog voor detail, weet je als geen ander de bedrijfscultuur ook in de werkomgeving een plaats te geven. Daarom krijg je ook de vrijheid om je eigen job invulling te geven: je denkt conceptueel mee na over nieuwe kantoorprojecten (interieur, eindejaar cadeaus, interne én externe aankondigingen, evenementen, visitekaartjes en bedankingen…), doet zelf voorstellen en gaat creatief tewerk met de uitvoering ervan.

Naast aanspreekpunt en creative mind, heb je ook sterke administratieve skills. Zo ondersteun je het managementteam, zorg je voor het vlotte verloop van interne meetings en waak je over de orde en netheid van het kantoor en de meetingrooms. Je neemt de touwtjes in eigen handen.

Office Manager: wie ben jij?

Als Office Manager beschik je over de volgende competenties:

  • Je hebt ervaring in de hospitality sector;
  • Je gaat proactief, maar vooral ook creatief tewerk: je doet nieuwe voorstellen en werkt deze ook van A tot Z uit;
  • Je bent dynamisch, een teamspeler én een organisatietalent;
  • Je werkt projectmatig en klantgericht;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, en hebt een goede basis kennis van het Frans en Engels (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt sterke administratieve en computer (MS Office) kennis;
  • Je springt voorzichtig om met vertrouwelijke informatie en doet dat met de nodige discretie.

What’s in it for you?

Als Office Master krijg je een vast en voltijds bediendecontract van onbepaalde duur aangeboden. Daarnaast kan je rekenen op een remuneratiepakket conform aan je ervaring. Heylen Group groeit nog elke dag. Binnen ons bedrijf krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken en een brede verantwoordelijkheid te nemen binnen een aangename werkomgeving.

Over Heylen Group

Heylen Group is een familiale investeringsholding die wereldwijd investeert in ambitieuze bedrijven en ondernemers. Sinds de start in 2000 is het bedrijf uitgebouwd tot een overkoepelende groep met 30 bedrijven actief binnen 10 verschillende sectoren. Met vestigingen in België, Nederland, Luxemburg en Italië is de groep ook internationaal actief.

Interesse?
Stuur je cv naar carol.delooz@heylengroup.com. We behandelen je sollicitatie in alle discretie.