Legal Counsel Logistics Real Estate

Heylen Warehouses
Herentals (Belgium)

Heylen Warehouses is in volle ontwikkeling. Om onze groeiambities te realiseren zoeken wij versterking van ons team met een doortastende vastgoed jurist met ondernemende instelling die wij een gevarieerde job met veel autonomie kunnen aanbieden in een snelgroeiende  omgeving.. Als full service ontwikkelaar en manager van logistiek vastgoed beschikt Heylen Warehouses in-house over de geïntegreerde vastgoeddiensten engineering, ontwikkeling en beheer. Heylen Warehouses beheert een sterk groeiende logistieke vastgoedportefeuille in België en Nederland.

Heylen Warehouses is onderdeel van Heylen Group, een internationale industriële holding die als doelstelling heeft om op innovatieve wijze te investeren in bedrijven en gebouwen. Heylen Group heeft inmiddels activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Finland en Italië.

Jouw verantwoordelijkheden

Je volgt op een gestructureerde  en grondige wijze alle juridische aspecten  op van de  projecten en, na oplevering, van de assets van Heylen Warehouses en de met deze gelieerde project-specifieke vennootschappen, die hoofdzakelijk in België en Nederland gelokaliseerd zijn, tijdens hun volledige levenscyclus, in overeenstemming met de visie en strategie van de holdingvennootschap Heylen Group .

Je bent het aanspreekpunt voor alle juridische facetten gerelateerd aan de ontwikkeling van en investering in logistiek- en semi-industrieel vastgoed en in duurzame energievoorzieningen, zodat alle projecten juridisch correct en met zo weinig mogelijk risico’s worden uitgevoerd en alle assets juridisch begeleid worden steeds in samenspraak met de andere collega’s van het team.

Het juridisch beheer bestaat o.m. uit het deelnemen aan onderhandelingen, het aansturen van externe juridische adviseurs,  het opmaken van contractdocumenten, het schrijven van ingebrekestellingen, het coördineren van due diligence processen.

Wie we zoeken

  • Je bent master in rechten met 5 jaar of meer ervaring als advocaat, bedrijfs- of notarieel jurist met een bijzondere interesse in vastgoed- en bouwrecht en een affiniteit met energierecht.
  • Je bent een gedreven jurist, in staat om nauwkeurige juridische analyses te maken en om autonoom projecten juridisch te begeleiden.
  • Je bent integer en als vertrouwenspersoon ben je in staat discreet met informatie om te gaan.
  • Je ziet obstakels en moeilijkheden als uitdagingen en denkt flexibel en oplossingsgericht.
  • Je bent communicatief sterk, business minded en in staat om de belangen van Heylen Group te verdedigen in commerciële onderhandelingen.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en je hebt een uitstekende kennis van het Engels.

Wat we bieden

Een lange termijn samenwerking in een sterk groeiende & dynamische onderneming, waarbinnen je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en een brede verantwoordelijkheid te nemen. Een bedrijfscultuur waar resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheidszin, persoonlijke betrokkenheid en respectvol handelen centraal staan.

Interesse?

Stuur je cv naar carol.delooz@heylengroup.com. Wij behandelen je sollicitatie in alle discretie.