Stagiair Ecommerce

Koninklijke Nederlandse Munt
Utrecht (The Netherlands)

De Koninklijke Nederlandse Munt N.V., muntexpert sinds 1567, is de officiële producent van de Nederlandse euromunten, fabrikant van munten voor diverse Centrale Banken in de wereld en leverancier van penningen voor Europese direct marketing bedrijven.

De Koninklijke Nederlandse Munt N.V. is een dynamisch en commercieel bedrijf. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving, weet jij hoe je gestructureerd en efficiënt een productie afdeling moet leiden, denk jij in kansen, oplossingen en verbeteringen, ben jij technisch onderlegd en denk je in het belang van de klant, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij streven naar excellentie in de nationale en internationale markt met muntproducten die zich onderscheiden op het gebied van betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en artistieke waarde. Daarbij hechten wij veel waarde aan (langdurige) relaties met onze klanten en leveranciers.

Wat ga je doen

De meewerkstage Ecommerce wordt gedaan in opdracht van de Business Unit Verzamelaarsmarkt en je wordt begeleid door de Product Manager Webshop.
De assortiment van de webshop van de Koninklijke Nederlandse Munt groeit snel. Daarnaast richten wij ons steeds meer op het buitenland door middel van twee internationale webshops. Met jouw inbreng kunnen wij deze ontwikkelingen een flinke boost geven.

Het gaat om:

  • Aanmaken van artikelnummers in SAP;
  • Artikelen doorzetten vanuit SAP naar het CMS van de webshop;
  • Aanvullen van artikelen in het CMS met teksten, visuals en productkenmerken;
  • Het controleren van de aangemaakte productpagina’s.

Kortom, een mooie meewerkstage opdracht, waar volop ruimte is om te leren en te ontwikkelen.

KNM biedt jou een uitdagend en leerzame meewerkstage opdracht met veel mogelijkheid voor eigen initiatieven. Maak kennis met de wereld van het maken van circulatiegeld voor diverse landen, het maken van Herdenkingsmunten voor verzamelaars en het maken van onderscheidingen voor diverse overheidsorganisaties.

Voor meer informatie over deze meewerkstage opdracht kan je terecht bij Erik van Putten (Product Manager Webshop) 030-2910404.

Je reactie kan je mailen naar sanela.gacevic@royaldutchmint.com.