close
H

We bekijken elke nieuwe opportuniteit die matcht met ons DNA

Als investeringsmaatschappij zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in diverse markten. Momenteel investeren we in meer dan 35 ondernemingen, actief in 15 verschillende sectoren met meer dan 2.800 gemotiveerde medewerkers.

Floriculture

Van den Bos Flowerbulbs is een internationale exporteur van bloembollen voor lelies, freesia’s, Roselily en zantedeschia’s en verzorgt diensten op het gebied van productie, transport, opslag, inspectie/selectie, preparatie, verkoop en export.

MEER INFO

Intralogistics Technology

De missie van SMART21 is om te investeren in dynamische bedrijven die actief zijn in slimme logistieke technologie en hen beter te laten presteren door kennis en competenties te delen.

MEER INFO

Material Handling

Hermans Heftrucks is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van heftrucks, verreikers, hoogwerkers en intern transportmateriaal. Wat begon als een handel in paarden, groeide uit tot een gevestigde waarde in de machineverhuur en de material handling sector.

MEER INFO
Warehouses

Warehouses

We investeren in tal van logistieke hotspots in West-Europa en bieden onze industriële klanten dynamische en duurzame magazijnoplossingen met uitstekende internationale verbindingen.

MEER INFO
Staffing

Staffing

Wij zijn gespecialiseerd in zowel algemeen als vereenvoudigd productiewerk, voornamelijk in de voedselproductie, voedselverwerking en logistiek.

MEER INFO
Home improvement

Home Improvement

Wij zijn dé referentie in de elektrische doe-het-zelf markt.

MEER INFO
food

Food

We gaan wereldwijd op zoek naar hoogwaardige voedingsproducten en kunnen voor de verdeling ervan rekenen op een sterke klantenportfolio in retail, food service en voedingsindustrie. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe voedingsconcepten, waarmee we merken ondersteunen om hun assortiment uit te breiden.

MEER INFO
Energy transition

Energy Transition

Met een sterke focus op duurzame langetermijninvesteringen door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid, willen we onze panden “groener” en duurzamer maken.

MEER INFO
Business & events

Business & Events

Wij geloven dat een creatieve omgeving bedrijven en ondernemers inspireert.

MEER INFO
Omni-channel

Omni-channel

We geloven sterk in een hybride toekomst van online en offline shoppen.

MEER INFO

Minting

Wij zijn de op een na grootste industriële holding ter wereld die munten slaat.

MEER INFO
Fin-tech

Fintech

We ontwikkelen analytische Software as a Service (SaaS) toepassingen die bedrijven verbinden met hun financiële instellingen.

MEER INFO

Kitchen & lifestyle

Wij brengen hoogwaardige keukenproducten van Italiaans design binnen het bereik van de consumenten die houden van de Italian Culinary Lifestyle.

MEER INFO

Promotional coolers

Met onze koel- en vriesoplossingen geven wij merken de nodige middelen om de verkoop en Point of Sale (POS) visibiliteit te verhogen.

MEER INFO
Growth Accelerators

Growth Accelerators

Met onze Growth Accelerators nemen we alle obstakels voor de groei van bedrijven weg. We zoeken opportuniteiten, ontwerpen een strategisch plan en implementeren de initiatieven in de kern van het bedrijf.

MEER INFO

Corporate Social Responsibility

KNM

Streven naar klimaatneutraliteit

In de komende jaren streven we actief naar klimaatneutraliteit door niet alleen onze eigen CO2-voetafdruk, maar ook die van onze klanten te verminderen door te investeren in energie-efficiënte oplossingen.

sustainable

Pioniers in duurzame transitie

Als ondernemers benutten we onze unieke positie om bij te dragen aan een betere wereld. Door de krachten van al onze partners te bundelen, vergroten we als Heylen Group onze impact.

Duurzame loopbanen als prioriteit

Bij Heylen Group willen we samen grootse dingen bereiken. Daarom bieden we buitengewone en duurzame carrièrekansen, mogelijkheden om levenslang te leren en inspirerende werkomgevingen.