close
H

Heylen Group is actief in 4 sectoren bestaande uit meer dan 35 bedrijven en 2800 werknemers.

H

Smart logistics

Bij Heylen Group geloven we in de kracht van intelligente logistiek. We investeren in innovatieve technologieën en bedrijven die de logistieke sector transformeren en optimaliseren.

H

Distribution

Een sterk distributiemodel vormt de ruggengraat van veel bedrijven, Onze doelstelling is om distributieprocessen te optimaliseren en waarde toe te voegen aan elke schakel in de keten.

H

Business services

In de sector van business services ondersteunen we bedrijven bij hun groei en succes. We investeren in innovatieve dienstenverleners die bijdragen aan het efficiënter en competitiever maken van organisaties.

H

Manufacturing & brands

Bij Heylen Group geloven we in de kracht van kwalitatieve productie en sterke merken. Onze passie ligt in het stimuleren van de productie van de toekomst en het leveren van uitzonderlijke producten aan consumenten wereldwijd.

H

Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, zolang het DNA maar overeenkomt met het onze.

Als investeringsmaatschappij zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in verschillende markten. Als u hierover wilt praten, neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, zolang het DNA maar overeenkomt met het onze.

KNM

Op (weg) naar een ambitieuze klimaatstrategie

De komende jaren zetten we actief in op het verkleinen van onze CO2-uitstoot. We kijken daarbij niet enkel naar onze eigen CO2-voetafdruk, maar trachten ook de uitstoot van onze klanten te verkleinen. Tegelijkertijd investeren we in energie-efficiënte oplossingen.

sustainable

Leiders in de duurzame transitie

Als ondernemers benutten we onze unieke positie om bij te dragen aan een betere wereld. Door al onze krachten te bundelen met die van onze partners creëert Heylen Group meer impact.

Duurzame loopbanen als prioriteit

Bij Heylen Group willen we samen grootse dingen bereiken. Daarom bieden we buitengewone en duurzame carrièrekansen, mogelijkheden om levenslang te leren en inspirerende werkomgevingen.