close

Trade Marketeer

Boretti

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Een team vol gedreven professionals met vakkennis, enthousiasme en passie, dat is onze Marketing afdeling en daar hebben we momenteel ruimte voor een: Trade marketeer! Een allround (trade)marketingfunctie, waarbij je alle aspecten van commercieel marketing zult raken, en waarmee je impact kunt maken in en buiten de organisatie.

Doel van de functie:

Als klant- en merkactivatie specialist verbeter je de sales effectiviteit, en ben je leidend in het bouwen van brand equity in de markten waar Boretti actief is – met focus op de BeNeLux.

Wat ga je doen?

Als Trade Marketeer bij Boretti werk je veel samen met ons salesteam om onze klanten nog beter te helpen, en hen de tools te geven om de Boretti producten met de juiste beleving te verkopen.

Goed kunnen samenwerken, het juiste commerciële gevoel en gevoel voor design en lifestyle helpen je om hierin succesvol te zijn.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de multidisciplinaire teams die verantwoordelijk zijn voor het lanceren van nieuwe producten. Hierdoor schakel je ook veel met je collega’s van productontwikkeling, zo zorg je dat je de commerciële kansen naar de interne organisatie brengt.

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de activaties: van concept en vormgeving tot uitvoering en evaluatie.

Je komt niet in een gespreid bedje; je zult helpen om nieuwe bedrijfsprocessen vorm te geven en echt impact te maken in de markt. Het doel is uiteindelijk met de consument onze liefde voor de “Italian culinary lifestyle” te delen.

Voor wie:

De ideale Trade Marketeer heeft een commercieel en marketing hart en is niet bang de handen uit de mouwen te steken. Iemand die mee wil bouwen aan het Boretti van de toekomst, en iemand ons helpt groei van de organisatie nog meer te versnellen. Neemt geen genoegen met goed, maar gaat voor fantastico!

Wat neem je mee:

  • 2-5 jaar werkervaring in commerciële rollen (category management, shopper marketing, (trade)marketing)
  • Commerciële “winning mindset”, can-do houding
  • Analytisch vaardig en creatief
  • Hoge executiestandaard en resultaatgerichtheid
  • Denken in termen van lifestyle en design, gevoel voor premium consumentenmerken
  • Fit met Boretti waardes en ‘la famiglia’ – ons gevoel voor ‘samen’
  • Liefde voor Italië
  • Bachelor/Master werk- en denkniveau

Over Boretti

Werk je bij Boretti, dan ben je onderdeel van ‘La Famiglia’. Er wordt met elkaar hard gewerkt en in ruil daarvoor is er veel ruimte voor gezamenlijke ontspanning.

Bij Boretti is geen dag hetzelfde en samen met een gedreven Marketing team streef jij iedere dag weer naar met Boretti hét Italian culinary lifestyle brand te maken.

Boretti is opgericht in 1995 en uitgegroeid tot marktleider op het gebied van stijlvol vormgegeven keukenapparatuur en outdoor kitchens met Italiaanse invloeden. De (outdoor) keuken lifestyle brand staat bekend om haar onderscheidende Italiaanse design.

Interesse?

Graag ontvangen wij je motivatie, CV en eventueel een portfolio per mail via: hrm@boretti.com. Voor meer informatie over de functies kun je ons per mail benaderen via hrm@boretti.com.