close

Filiaalleider met commerciële verantwoordelijkheden

Tuvo

arrow_back_ios ALLE CARRIÈRES

Over Tuvo

Tuvo is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van heftrucks, intern transportmateriaal en hoogwerkers. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft Tuvo een stevige reputatie opgebouwd bij zijn klanten en in de sector. Als onderdeel van de groeistrategie is Tuvo op zoek naar een gemotiveerde filiaalleider met commerciële vaardigheden.

Als filiaalleider bij Tuvo ben je verantwoordelijk voor het succesvolle beheer van het filiaal in Oelegem (Ranst). Hierbij word je begeleid door en rapporteer je aan het managementteam van de Material Handling tak binnen Heylen Group.

Jobomschrijving

 • Je geeft leiding aan ons team en zorgt voor een positieve werkomgeving.
 • Je optimaliseert operationele processen en zorgt ervoor dat deze zo efficiënt mogelijk verlopen.
 • Je bent actief betrokken bij de verkoopactiviteiten, waaronder het identificeren van kansen en het uitbreiden van het klantenbestand.
 • Je onderhoudt sterke relaties met bestaande klanten en streeft naar een hoge klanttevredenheid.

Jouw troeven

 • Je bent in staat om complexe taken en projecten te organiseren en te coördineren. Bovendien los je problemen op een efficiënte en effectieve manier op.
 • Je bent gemotiveerd om te verkopen en hebt een sterke drive om succes te behalen. Ervaring in de verkoop, bij voorkeur van investeringsgoederen, is gewenst.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Kennis van heftrucks en aanverwante industrieën is een plus.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie in een groeiende organisatie binnen Heylen Group.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Verloningspakket in lijn met de verantwoordelijkheden van deze functie.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Contacteer ons, wij willen graag met je spreken! Stuur je CV met korte motivatie naar lore@hermans-heftrucks.be.