close
H

Corporate social responsibility

Berg-HeylenGroup

Ondernemerschap cultiveren

Sinds de oprichting in 2000 stimuleert Heylen Group ambitieuze ondernemers in hun ondernemerschap. We alliëren gelijkgestemden die zich met dezelfde kernwaarden identificeren en deze op hun beurt ook uitdragen. Heylen Group fungeert daarbij als springplank en klankbord.

Captain-HeylenGroup

Ondernemerschap over generaties heen

De afgelopen 21 jaar is er veel veranderd, maar inhoudelijk streven wij nog steeds dezelfde dingen na. Onze langetermijnvisie en ons ondernemerschap over generaties heen passen in het grotere plaatje: een ondernemingsgroep uitbouwen die een positieve impact nalaat op de wereld waarin we vandaag en morgen leven én die een meerwaarde creëert op sociaal, economisch en ecologisch vlak.

 

Ondernemerschap garandeert een duurzamere toekomst.

#TOGETHERWEMAKEITPOSSIBLE

Wij weten niet wat ons in de toekomst te wachten staat, maar we weten wel dat we er klaar voor zijn. Want mensen die nieuwe uitdagingen aangaan, staan er wanneer het telt. Mensen die niet in hokjes denken. Mensen voor wie problemen oplossen een passie is. Mensen die zich kunnen aanpassen aan een steeds veranderende realiteit en omstandigheden. Die mensen noemen we ondernemers. Wij doen zaken met ondernemers, wij inspireren ondernemers, wij zijn ondernemers.

 

Farmer sustainable

Een duurzame strategie

DUURZAME STRATEGIE

Momenteel werken we aan een duurzame strategie met ambitieuze doelen voor 2022-2030, om onze voetafdruk te verkleinen en onze positieve impact te versterken.