close

Heylen Group zet groeistrategie Creative Cooling Group verder met de overname van Coolio International

27 nov 2023 - #acquisitions #Heylen group

arrow_back_ios ALL NEWS

 

HERENTALS – ANTWERPEN Heylen Group en Creative Cooling Group nemen Coolio International (THE DISPLAY COOLING COMPANY ) uit Antwerpen over en versterken hiermee het bedrijfsportfolio van Heylen Group in het marktsegment van de promotionele coolers. Concreet betekent dit dat het bekende Coolio-merk voortaan deel uitmaakt van Creative Cooling Group in Herentals.

Coolio is een merk met faam in de wereld van flexcoolers. Dit typisch Belgische merk komt nu onder de vleugels van Creative Cooling Group die op zijn beurt een onderdeel is van Heylen Group sinds 2014. Binnen Creative Cooling Group blijft Coolio als merk bestaan naast Dru Display Coolers en Dru Technics.

 

Wereldwijde aanwezigheid

Creative Cooling Group met productie in Herentals heeft klare ambities om alle merken van zijn gepersonaliseerde gebruiksklare displaykoelers onder de Creative Cooling Group-paraplu prominenter en wereldwijd in de markt te zetten. De acquisitie van Coolio is hierin een weloverwogen stap. “Een stap die past binnen de ambities van Heylen Group en dus ook van Creative Cooling Group om verder te groeien binnen het marktsegment van de promotionele coolers en -freezers”, zegt André Martens, CEO van Creative Cooling Group. “Met een doordacht productaanbod en een sterke fysieke salesaanwezigheid op de verschillende markten, willen we doorstoten naar Centraal-, Oost- en Zuid-Europa en zelfs wereldwijd. Dit alles met een getalenteerd en gepassioneerd team dat eenzelfde visie deelt over de promotionele koelsector.”

 

Vol vertrouwen richting de toekomst

Het Coolio-team verhuist naar The Cool Factory, de uitvalsbasis van Creative Cooling Group in de fraai opgeknapte oude legerloodsen naast de Lierseweg in Herentals. “Helemaal klaar om focus te houden op innovatieve oplossingen voor promotionele coolers en op de best mogelijke diensten voor onze klanten”, bevestigt Katrien Seuntjens, Inside Sales & Marketing Coördinator.

Het geïntensiveerde en enthousiaste team kijkt vol vertrouwen vooruit. “Ervan overtuigd dat we samen nog meer succes boeken in de toekomst.”