close

Overname afdeling elektrisch installatiemateriaal Dmlights

3 jul 2023 - #acquisitions #Heylen group

arrow_back_ios ALL NEWS

Vanaf 1 juli 2023 neemt Ztech met de webshop Zelektro.be de verkoop en distributie van het assortiment elektrisch installatiemateriaal over van sectorgenoot dmlights.

Met deze overname realiseert Zelektro.be een mooie uitbreiding van het productaanbod én de start van een beloftevol partnership met dmlights. Dmlights zal vanaf juli verder bestaan onder de naam Peeq en zich focussen op het assortiment verlichting, decoratie en klein meubilair.

Zelektro.be is een Belgische webshop van Ztech bv uit Bornem. Ztech bv is sinds 2021 onderdeel van de Plug21 holding van Heylen group. “We zijn ondertussen 10 jaar actief als specialist op het gebied van elektrotechniek en domotica. Ztech bv is dit jaar bovendien verkozen tot Trends Gazellen ambassadeur als snelst groeiende onderneming in de provincie Antwerpen. Met deze overname realiseren we een mooie stap in ons vooropgestelde groeiscenario en verstevigen we bovendien onze positie als marktleider” aldus David Janssens, General manager van Ztech.

Met een ruime voorraad en een divers aanbod aan elektrisch installatiemateriaal en HVAC oplossingen staat Zelektro.be garant voor een snelle levering, een vlekkeloze service en deskundige technische ondersteuning. Naast de e-commerce activiteiten onder Zelektro.be biedt Ztech bv met Ztech Zelfbouw Zonder Zorgen ook service en support op maat aan zelfbouwers die met eigen handen hun smart home willen realiseren.

Beide partijen hebben de voorbije weken en maanden alles in het werk gesteld om de overgang zowel intern als naar de klanten van dmlights zo optimaal mogelijk te laten verlopen en hun partnership concrete invulling te geven. Het partnership tussen Zelektro.be en peeq creëert immers voor beide partijen mooie kansen voor gezamenlijke groei. “Klanten van regio Heist-op-den-Berg kunnen blijven rekenen op hun vertrouwde dmlights pakketkluis voor de afhaling van hun Zelektro.be bestellingen. Daarnaast zullen klanten in contact gebracht worden met specialisten van Zelektro.be voor elektrisch materiaal en zelfbouw enerzijds en specialisten van peeq voor lichtadvies anderzijds. In de toekomst zal de verdere samenwerking nog worden uitgebouwd.”, voegt David Janssens toe.