close

Flexijobber

Witbos

arrow_back_ios ALL CAREERS

Voor een groeiende brasserie gelegen in het groen zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Je komt terecht in een team van een 5-tal mensen. Verscholen in het groen trachten wij onze klanten een leuke tijd te laten beleven met een drankje en een hapje.

Takenpakket

  • Als extra kracht kom je ons team versterken in onze brasserie. Je bedient hier de klanten aan de bar en aan tafel, springt in bij de afwas of kan eventueel helpen in de keuken. Je weet van aanpakken en bent bereid in het weekend en feestdagen te werken.

  • De klant staat bij jou centraal en je kan georganiseerd te werk gaan. Wat verwachten wij ? Je hebt interesse in de horeca en staat open voor tips.

Jouw Profiel

  • Je bent stipt
  • Je kan goed in een team werken
  • Je bent klantvriendelijk

  • Je steekt graag je handen uit je mouwen
  • Je weet van aanpakken

Ons Aanbod

Wij bieden : Je werkt op basis van dag contracten op vrijdag, zaterdag en zondag, in de schoolvakantie kan dit ook door de week. U komt terecht in een dynamisch team op een prachtige locatie en goede verloning.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Interesse?

Mail je cv en motivatie naar sofie@golfclubwitbos.be of bel 0494280213