close

Client Services

Finventory21

arrow_back_ios ALL CAREERS

Finventory is opgericht in 2016 en biedt diensten aan op het gebied van collateral management aan verstrekkers van voorraadfinanciering. We zijn er van overtuigd dat het aandeel voorraad financiering binnen financiering van werkkapitaal een sterke vlucht zal nemen. Dit wordt veroorzaakt door trends op lange termijn, zoals e-commerce en logistieke innovaties. We zijn er van overtuigd dat voorraadfinanciering zal evolueren in de richting van het continu monitoren van de risico’s van verpande voorraden en in de richting van een berekening van de borrowing base op basis van risico indicatoren.

Functiebeschrijving

 • Opzetten Client services:
  Je rol is om een client services afdeling op te zetten. Finventory zal op korte termijn flink in schaal toenemen en daarom hebben we behoefte aan een professionele, klantgerichte serviceorganisatie, die bovendien efficiënt opereert. In nauwe samenwerking met het management ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en implementatie van Client service processen en systemen.
 • Onboardings:
  Je bent verantwoordelijk voor soepele onboardings die leiden tot een positieve klantervaring. Je analyseert en interpreteert de klantendata om te adviseren op welke manier deze het best binnengehaald moet worden. Je houdt het overzicht van status van lopende onboardings, je kan erover rapporteren. Je bewaakt doorlooptijden en werkt continu aan de verbetering daarvan. Je voert nieuwe cliënten op in ons platform zodat we de dienstverlening soepel kunnen opstarten. Je bent verantwoordelijk voor continue verbetering van het onboarding proces. Op basis van ervaringen doe je verbetervoorstellen en zorg je voor implementatie daarvan.
 • Data handling:
  Je bent verantwoordelijk voor het tijdig afleveren van de data aan de opdrachtgevers. Je monitort de connecties met klanten. Je signaleert problemen met verbindingen met klanten, of met integriteit van de data. Je neemt pro actief contact op met klanten als dat nodig is en je handelt problemen met de dataverzending af. Je bent in control van dit proces, op elk moment ben je in staat om te verantwoorden waar zich knelpunten bevinden. Je bent voortdurend bezig om

 • Client requests:
  Je handelt verzoeken en service requests van klanten af. Je zorgt voor een positieve client experience. Je signaleert terugkerende problemen, analyseert oorzaken en doet voorstellen om oorzaken weg te nemen en efficiency te verbeteren.
 • Uitbouwen platform:
  Je bent actief betrokken bij de verdere uitbouw van ons platform. Je test nieuwe functionaliteit, denkt mee met welke nieuwe features ontwikkeld kunnen worden. Je zorgt voor doorgedreven testplannen, en communiceert je bevindingen uit tests.

Vaardigheden en eigenschappen

 • Sterke klantfocus, altijd op zoek naar manieren om de klantervaring te verbeteren
 • Aandacht voor detail
 • Sterk in time management, planning, delegeren en organiseren
 • Aantoonbare vaardigheid in onderhouden van operationele systemen en processen
 • Bewezen vaardigheid met (Microsoft) SQL, databases en data-analyse
 • Gevoel voor het werken met data van derden, daar vertrouwelijk mee kunnen omgaan

 • Bewezen verkoop en klant ervaring, bij voorkeur opgedaan in financiële en/of B2B omgeving
 • Flexible arbeidshouding, bereid om ‘s avonds een tandje bij te zetten wanneer dat nodig is
 • Sterke interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden
 • Vaardig in het gebruik van Microsoft software (Sharepoint, Office, etc.)
 • Minimaal opleidingsniveau HBO en/of 5 jaar ervaring in Customer Service
 • Vloeiend in Frans en Nederlands, Engels is een voorkeur

Doorgroeimogelijkheden

Op relatief korte termijn zal client services uitgroeien tot een zelfstandige afdeling met meerdere medewerkers binnen Finventory. De medewerker die Client services heeft opgezet kan, bij bewezen geschiktheid, doorgroeien tot Team Lead.

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Interesse?

Contacteer ons dan per mail met uw CV en korte motivatie naar Frank.husken@finventory21.com. Wij behandelen uw sollicitatie spoedig en in alle discretie!