close

Internship M&A

Heylen Group

arrow_back_ios ALL CAREERS

Je werkt in een dynamische omgeving, krijgt verantwoordelijkheid en komt in contact met externe partijen. Je werkt nauw samen met de Investment Manager aan M&A dossiers en marktstudies.

Omschrijving

Je werkt in een dynamische omgeving, krijgt verantwoordelijkheid en komt in contact met externe partijen. Je werkt nauw samen met de Investment Manager aan M&A dossiers en marktstudies. Je focus zal voornamelijk liggen op de voorbereiding, mapping, screening en analyse van verschillende marktsegmenten alsook aanvullend het algemeen ondersteunen van de Investment Manager in zijn dagelijkse activiteiten.

Wie zoeken we?

Ben jij een communicatieve, discrete, leergierige high-potential die M&A ervaring wil opdoen en je theoretische kennis wil omzetten in de praktijk?

Periode

In overleg te bepalen, bij voorkeur minimum 3 maanden

 

Over Heylen Group

INVESTEREN IN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN

Heylen Group is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Heylen Group een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed, …

ONDERNEMINGSZIN CULTIVEREN

Heylen Group hanteert een proactieve ‘hold’ strategie en focust op duurzame investeringen op lange termijn door innovatie, internationalisatie en operationele uitmuntendheid. Door een doortastende buy-and-build strategie wil Heylen Group de krachten bundelen en ondernemingszin cultiveren om een sleutelpositie te verwerven op de internationale markten.

Interesse?

Stuur je CV met korte motivatie naar carol.delooz@heylengroup.com.